Articole Populare

Tatăl îi dă fetiței sale de 3 anișori un cub Rubik. În câteva clipe toată familia înmărmurește de uimire!

Un cub Rubik este un puzzle 3D care a fost inventat de sculptorul maghiar Erno Rubik în anul 1974. Numit inițial Cubul Magic, licența pentru acest cub a fost vândută către o companie producătoare de jucării și așa s-a născut cubul Rubik.

Cubul Rubik clasic are 6 fețe cu 9 abțibilduri fiecare, care sunt de 6 culori diferite. Scopul jocului este de a mișca cubul astfel încât pe fiecare față a lui să existe doar câte o singură culoare. Este un joc foarte complicat și distractiv și ca rezultat, în toată lumea au fost vândute 350 milioane de cuburi Rubik, această jucărie fiind pe primul loc în lume după numărul de unități vândute.

În clipul de mai jos, o fetiță adorabilă de 3 ani numită Emmy încearcă să rezolve un cub Rubik în timp ce tatăl său o filmează. Atunci când tatăl spune ”Ei bine, Emmy, poți începe”, Emmy începe se miște cubul cât de repede poate. Merită toată admirația faptul că ea nu s-a lăsat intimidată de greutatea rezolvării acestui cub. Ea abia dacă poate ține cubul în mâini!

După un minut, Emmy arată un veritabil progres, iar după ce primește și încurajări de la tatăl său, puzzle-ul e gata! Este greu de crezut că ea a putut face asta doar în 3 minute! Eu țin minte cum mă chinuiam ore în șir și maximum ce reușeam era o singură față. Pur și simplu impresionant!

Dacă Emmy v-a impresionat și pe voi, distribuiți acest video. Iar dacă aveți copii, cumpărați-le un cub Rubik. Cu siguranță, vor crește copii foarte deștepți.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kevin Gittemeier