Articole Populare

Tatăl a auzit cum mama a izbucnit în râs în baie. Ce a văzut el când a intrat acolo?

Fericirea este în lucrurile mici, mai ales atunci când ești copil. Atunci chiar și cele mai simple lucruri pot provoca euforie. De exemplu, o baie cu spumă poate părea un adevărat parc de distracție. Dar o baie cu FOARTE multă spună ce este? Desigur, o mare durere pentru părinți, care nu se știe cum vor spăla această spumă. Însă pentru copil aceasta este un mare vis…

În video-ul de mai jos întâlnim un tată care a auzit râsul suspect al soției venind din baie. Mama i-a făcut fiului său mic pe nume Kaylen o baie. Însă nu o baie simplă, ci cu spumă. Însă atunci a intrat tatăl, el a văzut ceva cu totul neașteptat. El știa cum arată o baie cu spumă normală, dar atâta spumă încă nu a mai văzut! ”Kaylen, ce s-a întâmplat aici?” întrebă tatăl stăpânindu-și cu greu râsul. Mama se jură că nu a pus în apă mult săpun, însă, se pare, proporția a fost cu totul exagerată.

Acest video a fost vizualizat cu multă plăcere de milioane de oameni care au început să-și distribuie video-ul lor personal cu întâmplări similare.

Dacă ți-a plăcut această istorie cu spumă, atunci nu ezita să faci share acestui video pe Facebook.


.

Autor text: Perfect Media

Sursa:  Kyoot Kids