Articole Populare

Surorilor medicale li s-a tăiat respirația când au văzut acest copil abandonat de părinți

Gabe Adams s-a născut în Brazilia. El a fost respins de mama sa practic deodată după naștere, după ce aceasta a aflat că fiul său s-a născut fără mâini și picioare. În rest, copilul era sănătos. Nimerind în orfelinat încă prunc fiind, Gabe părea că e predestinat la o viață nefericită și plină de lipsuri. Însă totul s-a schimbat când de acest copil a aflat Gianela Adams. Ea fiind din SUA, a văzut această fotografie într-un magazin și a fost cuprinsă de compătimire.

Ea a reușit într-un timp foarte scurt să-l convingă pe soț că ei trebuie să-l înfieze pe Gabe. În scurt timp, copilul a devenit membru al familiei Adams. În acest video noi îl vedem pe băiat când acesta are deja 13 ani. Datorită părinților care l-au înfiat, Gabe poate duce o viață deplină și se pare, nu se simte cumva limitat.

Gianela și soțul ei înțelegeau că în viitor lui Gabe o să-i vină greu, de aceea încă din copilărie l-au învățat să fie puternic și autosuficient. La 13 ani Gabe poate singur să se miște prin casă, să meargă la școală, să se îmbrace, mănânce, scrie, lucreze la calculator și chiar să înoate fără ajutorul cuiva!

Pentru a avea mușchi puternici, Gabe în fiecare zi se ridică și coboară scările de 20 de ori. Datorită antrenamentelor sale și pasiunii pentru înot, el se află într-o stare fizică foarte bună.

Mulți copii și profesori sunt impresionați de marea lui putere interioară. Se poate de spus fără a exagera că părinții lui adoptivi au săvârșit o adevărată minune.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Faithrefreshed