”Sunt un bebeluș de 30 de kilograme”! Iată ce crede despre sine acest râs!

Râșii sau lincșii  sunt un grup al celor patru specii de feline sălbătice de mărime medie. Oamenii de la țară spun că numele ”râs” provine de la verbul ”a râde”, adică aceste pisici mari ar râde într-un fel. Însă originea acestui cuvânt este de fapt alta și vine din slavă, în care înseamnă ”roșu”. Într-adevăr, chiar și în română cuvintele ”roșu” și ”râs” sună asemănător.

La noi în România avem foarte mulți râși. Se spune că populația de râși din România după numărul ei este pe locul doi în clasamentul mondial, România cedând primul loc Rusiei. Râșii au mărimea unui câine și cântăresc în mediu 30 de kilograme, adică sunt un fel de pisici gigantice!

Unii oameni țin la casa lor astfel de animale și în condiții domestice ei prezintă aceleași trăsături de caracter ca pisicile obișnuite. Privește acest video pentru a te convinge! Acest râs este la fel de leneș și iubește la nebunie să fie mângâiat. El toarce de plăcere ca o pisică adevărată! Un video adorabil, care ne demonstrează că orice animal poate fi domesticit dacă ai față de el un comportament frumos și drăgăstos.

Dacă ți-a plăcut de acest râs drăguț, distribuie acest video prietenilor tăi pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: socialsupplies

Add Comment