Sufletul tău vrea ca tu mereu să-ți amintești aceste 10 simple adevăruri…

Mulți dintre noi se întreabă: oare ce ne pregătește viitorul și ce așteptări să avem de la viață? Uneori credem că toate faptele noastre sunt inutile și fără scop. Tindem să visăm la lucruri trecătoare, care nu se vor întâmpla numai pentru că sunt aproape utopice sau presupun prezența magiei.

Și, într-adevăr, de câte ori te-ai întrebat despre momentul din viață în care te afli acum? Este minunat, dacă știi răspunsul. Dar ce să faci dacă nu-l știi? Ar trebui să-ți asculți sufletul. El ascunde toate răspunsurile. Îți propunem 10 adevăruri, care te vor ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ. Iată-le:

1. Ești acolo unde trebuie să fii.

Crede că tot ce se întâmplă este spre binele tău. La orice răspântie nu te-ai afla, nimic nu se petrece întâmplător. Dumnezeu are un plan pentru toate.

2. Fii întotdeauna pregătit pentru schimbări, deoarece nimic nu este constant.

Se întâmplă și bune, și rele. Acceptă fiecare clipă așa cum este ea.

3. Tot ce-ți trebuie se află deja în interiorul tău.

Acestea sunt dragostea, spiritul, compasiunea, voința — acele valori, care-ți modelează caracterul și te fac om. Lumea interacționează cu tine anume la acest nivel.

4. Acum ești persoana, care ai vrea să devii.

Obiectivul principal este să fii împăcat cu tine însuți. Nu trebuie să te forțezi: te vei schimba doar atunci când te vei accepta așa cum ești.

5. Libertatea ta depinde doar de tine.

Nu vei fi fericit, dacă mereu vei încerca să-i mulțumești pe cei din jur și vei aștepta de la ei laudă și aprobare. Înțelege că nu este posibil de controlat gândirea altora. De aceea, încearcă în primul rând să te mulțumești pe tine însuți.

6. Este mai ușor de luptat cu greutățile, dacă le privești dintr-o altă perspectivă.

Când începi să trăiești gânditu-te neîncetat la viitor, devii trist și îngrijorat. Dar trebuie să știi că, în comparație cu o viață întreagă, orice întâmplări sunt nesemnificative.

7. Trăiește momentul.

Desigur, poate să-ți pară rău de cele trecute și poți visa la lucrurile viitoare, însă ar fi mai bine să-ți găsești pasiunea și să acționezi. Tot ce-a fost reprezintă experiența ta, iar tot ce va fi — utilizarea ei în momentul potrivit.

8. Eliberează-te de frică.

Vei putea afla scopul vieții și puritatea adevăratei iubiri numai dacă te vei elibera de frică. Cum? S-o înfrunți! Doar astfel o vei putea învinge.

9. Încetează să controlezi totul.

Oare într-adevăr crezi că vei putea calcula toate consecințele posibile ale unora sau altor fapte? Învață pur și simplu să iubești și să trăiești fără sentimentul că toți îți datorează ceva.

10. Acceptă tot ce se întâmplă fără să condamni pe cineva.

Este inutil să lupți, pentru că adversarul tău principal ești chiar tu. Iar ceea ce te va ajuta este dragostea față de tine însuți.

Distribuie aceste sfaturi prietenilor tăi. Permite-le și lor să-și asculte sufletul!

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment