Stăpânul filma pe ascuns ceea ce făcea poștașul cu câinele său. După aceasta, părerea mea despre poștași s-a schimbat RADICAL!

Mike Collins este proprietarul unui câine lup. Acești câini sunt cunoscuți și apreciați nu doar pentru aspectul lor curajos și puternic, ci mai ales pentru inteligența lor. Și acești câini posedă nu o simplă inteligență, ci o inteligență emoțională! Trebuie să recunoaștem că inteligență emoțională nu posedă nici măcar toți oamenii…

Casa lui Mike este amplasată lângă oficiul poștal, de aceea pe lângă casa lui deseori trece pe motocicletă poștașul locului. Mike deja de mai mult timp a observat că poștașul adesea se oprește în dreptul casei lui pentru câteva clipe, apoi pleacă mai departe. Însă poștașul niciodată nu-i lasă nimic în căsuța poștală! Găsind acest lucru suspect, Mike s-a înarmat cu camera de filmat și s-a pus la pândă. Mike știa ora la care trece poștașul pe lângă el.

În scurt timp, a apărut și acesta. El s-a oprit ca de obicei lângă casa lui Mike, s-a apropiat de curtea lui Mike și… Ceea ce s-a întâmplat mai departe este absolut minunat. S-a descoperit faptul că poștașul se oprea de fiecare dată lângă casa lui Mike, doar pentru a se saluta câinele acestuia și a-l netezi puțin. Ce poștaș neobișnuit, nu-i așa?

Dacă și găsești drăguț ceea ce face acest poștaș, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Eric Andersson

Add Comment