Stăpâna a găsit hârtie igienică în toată baia. Vinovatul are coadă și te va face să râzi cu lacrimi!

Un oarecare filosof spunea că valoarea unui om se determină reieșind din ceea ce face acest om atunci când este singur acasă și este liber să facă orice. Dacă el citește cărți ori învață lucruri utile, el valorează mult. Iar dacă privește televizorul ore în șir ori se joacă la calculator, valoarea lui e cu totul alta. Desigur, uneori chiar și mei mai inteligenți oameni de pe planetă sunt sătui de multe lecturi și vor să râdă și ei privind o comedie de prost gust. Însă regula generală oricum rămâne valabilă.

Cea ce am spus mai sus se referă la oameni, dar cum rămâne cu animalele de casă? Nu, animalele sunt animale și nu pot fi judecate cu aceeași măsură ca și oamenii. Din contra, dacă acestea privesc cuminți televizorul ori dorm pe patul nostru în timp ce noi lipsim, ele trebuie chiar lăudate, pentru că la fel de bine ele puteau să roadă tapetul ori să răstoarne careva lucruri…

Însă în acest video nu vei vedea astfel de animale. Acest filmuleț este o compilație de scene în care animalele ”au călcat pe bec” și ele știu asta. Nu o să poți să nu râzi privind cum ele se simt vinovate.

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: FunnyClix

Add Comment