Articole Populare

Spectatorii nu își puteau veni în fire după ce au ascultat acest minunat colind de Crăciun! Absolut fantastic!

Iarna este timpul colindelor. Și chiar dacă Crăciunul este doar într-o singură zi, colindele de Crăciun sunt binevenite oricând. Magia acestei sărbători face să vrem să auzim mereu colinde, pentru că aceste cântece sunt foarte frumoase și ne inspiră spre lucruri mari și bune. De aceea, nu trebuie să credem că a asculta colinde se cuvine doar în seara de Crăciun. Ele trebuie savurate oricând simțim nevoia. De exemplu, în acest an primul colind difuzat la radio l-am auzit pe 14 noiembrie…

Susan Boyle este o interpretă foarte populară în SUA și Canada. Ea are o voce foarte specifică care este perfectă pentru a interpreta cântări de sărbătoare. Talentul ei nu poate să nu impresioneze. Fiind însoțită de un cor de copii, colindul s-a primit și mai formidabil.

În seara de Crăciun Susan a cântat la show-ul lui Larry King colindul “O Holy Night (O Noapte Sfântă)”. Acest colind este atât de lin și în el atât de bine se simte atmosfera sărbătorilor de iarnă, încât vrei să-l asculți non-stop. Încearcă să înveți să cânți acest minunat colind iar data viitoare surprinde-ți oaspeții cu această cântare minunată!

Dacă ți-a plăcut această cântare, neapărat distribuie acest video pe Facebook rudelor și prietenilor tăi. Fă-i să resimtă din nou căldura sărbătorii.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: TheSBFII