Articole Populare

Conducătoarea autobusului a văzut pe stradă doi copii care se plimbau singuri. Apoi ea a aflat adevărul amar…

Nu trebuie să credem că eroi sunt doar cei care au dat dovadă de eroism în timpul unei campanii militare pe câmpul de luptă ori au salvat viața altcuiva cu prețul propriei vieți sau sănătăți. În jurul nostru trăiesc mii de oameni care în viața lor au făcut ceva marcant pentru binele altora, dar ei au dorit să-și păstreze anonimatul. De fapt, eroismul nu presupune neapărat a face un lucru măreț. Mai degrabă, eroismul este o stare a spiritului decât o faptă concretă, de aceea orice faptă bună care arată compasiune și empatie pentru alți oameni, este un indicator de suflet nobil și eroic.

Jeannie Mitchell este o femeie cu o funcție foarte banală. Ea este o simplă șoferiță de autobus. Femeia își făcea tura obișnuită când dintr-o dată a observat pe marginea drumul doi copii mici, care se plimbau fără a fi însoțiți de vreun matur.

Acest lucru i s-a părut suspect femeii și ea a oprit autobusul. După aceasta ea i-a întrebat pe copii ce fac ei singuri în stradă și a aflat că aceștia s-au rătăcit. Femeia i-a luat în autobus și a chemat poliția. În scurt timp părinții copiilor au fost identificați și ei s-au întors la casa lor. Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă Jeannie Mitchell nu s-ar fi interesant de soarta acestor copii care mergeau singuri pe stradă… Jeannie, ești un adevărat exemplu de urmat!

Dacă ți-a plăcut acest video, distribuie-l pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Milwaukee County Transit System