Și gimnaștii au un simț al umorului puternic dezvoltat! Să vezi și să nu crezi!

Practicarea sportului la fel ca și a oricărei alte meserii cere multă seriozitate. Chiar și clovnii se atârnă la modul serios de ceea ce fac. Neseriozitatea față de disciplina pe care o practici îți poate cauza nu doar rușine și insucces, dar îți poate deteriora și sănătatea. Mai ales aceasta se referă la sportivii care sunt nevoiți să-și supra-solicite corpul și să-l expună mereu unor situații extreme.

Deși este un sport extraordinar de frumos, gimnastica cauzează multe traume sportivilor care o practică, de aceea de la aceștia se cere să aibă mereu o concentrație maximă la ceea ce fac. Cu toate acestea nici cel mai de succes gimnast nu va scăpa ocazie să se amuze atunci când îi va veni pofta. Iar Paul Hunt a transformat acest amuzament pe seama gimnasticii într-o adevărată artă!

Doar privește ce face acest bărbat deghizat în costum de gimnastă! Și aceasta se petrece la un concurs internațional! Paul Hunt singur practică gimnastica și chiar o predă copiilor, cu toate acestea el adoră să facă prestații umoristice la aceste concursuri, desigur cu acordul organizatorilor! Ce păcat că nu putem admira la olimpiade și campionate mondiale astfel de prestații caraghioase!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: marksjohnson5

Add Comment