Articole Populare

Șase bărbați interpretează ”Hotel California”, așa cum nimeni nu a mai făcut-o până atunci!

Acest mod de concert te lasă fără cuvinte. La începutul videoclipului m-au făcut curios acești oameni de pe scenă, însă nu mă gândeam că ceea ce fac ei va ieși atât de bine. Sincer îmi era cam teamă să nu dezamăgească, însă se vede atât de limpede faptul că ei sunt profesioniști. Asta fac probabil de ani buni. Nu știm. Însă tot ce știm e că o fac perfect.

Au început să scoată fiecare tot felul de sunete și scoase combinate, în același timp, au început să sune din ce în ce mai cunoscut. Mie mi se părea că totul va fi un kitch și că nu vor reuși să intre în ritm niciodată. Ceea ce nu mi-am dat seama este faptul că ei sunt foarte bine organizați și fiecare își știu clar rolul. Fiecare a reprezentat un adevărat sunet, o adevărată comoară pentru acea coregrafie.

Aceștia au reușit să se acompanieze practic toată piesa, fără absolut niciun instrument. Tot ce au făcut au făcut din propriile guri, cu acele sunete ce-mi păreau atât de ciudate la început. Privește ce le-a ieșit de fapt la finalul piesei!

Tu ai participa la un astfel de concert?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: jhon riv