Articole Populare

Rochia de mireasă de 200.000 de dolari sau 11 lucruri despre noua prima doamnă a SUA

Alegerile sunt întotdeauna cel mai important eveniment din istoria fiecărei țări. Alegerile prezidențiale din SUA din 2016 au fost câștigate de Donald Trump. Încă nu sunt cunoscute consecințele mondiale ale acestui fapt, însă se știe cum arată noua prima doamnă a Americii!

Numele ei este Melania Trump și ea a obținut deja titlul oficial de cea mai sexy prima doamnă din istoria lumii! De fapt, acesta nu este unicul lucru interesant despre această femeie nemaipomenit de frumoasă. Am selectat pentru voi 11 lucruri, care vă vor ajuta să vă creați o părere despre personalitatea Melaniei.

1. Melania a auzit declarația de dragoste a lui Donald Trump la radio. Actualul președinte american este foarte romantic. De aceea, el și-a mărturisit sentimentele în fața întregii țări!

2. Cât credeți că a costat rochia de mireasă a acestei frumoase? Oricum nu veți ghici! Prețul ei a fost de 200.000 de dolari!

1

3. În 1992 Melania a fost învinsă într-un concurs de frumusețe organizat de revista slavă „Jana”.

4. Melania nu s-a născut în America, ci în Iugoslavia. Acesta este al doilea caz din istorie, în care soția președintelui american s-a născut după hotarele SUA.

5. Aceasta este a treia soție a lui Donald Trump.

6. Ea și actualul ei soț s-au cunoscut la o sesiune foto pentru revista „Allure” în 1999. Ei s-au căsătorit în 2005 și au un fiu, Barron. Apropo, acesta este al cincilea copil al lui Donald!

2

koblist.com

7. Diferența de vârstă dintre Melania și soțul său este de 24 de ani.

8. În ciuda învingerii la concursul de frumusețe, Melania continuă să participe la sesiuni foto pentru diferite reviste. Pozele ei pot fi găsite în Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour, Elle și altele.

9. Uneori Melania participă chiar și la sesiuni foto nude!

10. La 16 ani Melania a renunțat la studiile din cadrul Universității din Ljubljanske, specialitatea „Arhitectură și design”, plecând la Milano ca să-și înceapă cariera de model. Prima doamnă vorbește fluent câteva limbi străine, dar în același timp ea nu are studii superioare.

3

trbimg.com

11. În vara anului 2016 doamna Trump a ținut discursul, pe care îl ținuse fosta prima doamnă, Michelle Obama! Acest lucru a provocat un adevărat scandal, deoarece plagiatul era foarte evident, însă Melania doar a spus că s-a inspirat din discursul lui Michelle Obama.

Cine știe ce informații despre actuala prima doamnă vor mai apărea, însă momentan putem pur și simplu să-i admirăm frumusețea și să o felicităm cu noul statut!

.

Autor text: Perfect Media