Articole Populare

Regula celor trei lucruri! Cuvintele înțelepte care te vor pune pe gânduri…

Omenirea a căutat dintotdeauna să înțeleagă ce este viața și care sunt atributele care o definesc. ”Cum se numesc cele trei balene pe care s-a făcut pământul?” – se întrebau înțelepții antici. Despre facerea lumii s-au scris multe cărți de filozofie sau religie, dar nimeni nu poate afirma cu tărie că a ajuns la capătul căutărilor. Și dacă viața în realitate e mai simplă și noi suntem acei care o complicăm? Poate nu este cazul să ne împrăștiem gândurile, ca să nu înțelegem nimic până la urmă?

Un înțelept a afirmat odată că există trei lucruri care stau la baza vieții fiecăruia dintre noi. Pentru nimeni nu este un secret că cifra 3 este elementul cheie al diferitelor culturi. Această regulă a celor trei lucruri te va ajuta să-ți concentrezi puterile pentru lucrurile cu adevărat importante și să-ți îndrepți gândurile în direcția potrivită.

Trei lucruri nu se pot întoarce niciodată: timpul, cuvântul, oportunitatea.

Trei lucruri care nu trebuie pierdute: liniștea, speranța, onoarea.

Trei lucruri sunt cele mai de preț: iubirea, siguranța, încrederea.

Trei lucruri nestatornice: puterea, soarta, avuția.

Trei lucruri care ne definesc ca oameni: munca, onestitatea, realizările.

Trei lucruri care distrug omul: vinul, mândria, furia.

Trei lucruri cel mai greu de mărturisit: ”te iubesc”, ”iartă-mă”, ”ajută-mă”.

Trăiește, nu mai sta pe gânduri! Nu complica ceea ce ar trebui să savurezi acum! Condu-te de cele trei lucruri și vei vedea – viața va deveni mai ușoară!

 

Autor text: Perfect Media