Pun pariu că nu vei ghici niciodată ce sunt aceste creaturi… Te vor lua fiorii când vei afla!

Mulți oameni vor cădea de acord cu afirmația că natura poate fi pe cât de frumoasă, pe atât și de respingătoare. În marea diversitate de specii de plante și animale din jurul nostru, se vor găsi multe specii din acelea care ne vor băga în sperieți ori pe care nu ar trebui să le vedem după ce am luat masa. Cineva are frică de păianjeni, alții vor lua-o la sănătoasa după ce vor vedea un inocent melc fără cochilie.

Adevărul este că, deși natura vie este diversă, ea uneori vine în contradicție cu preferințele noastre estetice. Însă e suficient să ne stăpânim primul impuls interior de respingere a unei vietăți, ca în scurt timp deja să ne minunăm de această creatură neobișnuită. Se pare că anume o astfel de intenție au avut oamenii care au făcut acest filmuleț. Ei au filmat câteva zile din viața unor plante obișnuite. Apoi au mărit viteza de derulare a filmului și pentru a deruta și mai mult spectatorul, au adăugat careva detalii. Ceea ce a rezultat în final este fermecător și absolut respingător în același timp.

Probabil anume așa ar trebui să arate junglele extratereștrilor.

Dacă și tu ai fost impresionat de farmecul acestor creaturi, ori din contra, ziua ta a devenit nesuferită din cauza acestui video, atunci distribuie acest filmuleț prietenilor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: robertleclaire

Add Comment