Puiul de leu încearcă să-și sperie prietenul câine. Vezi cum va reacționa câinele!

În continuare îți vom propune spre vizualizare un video cu totul deosebit!

În video vei putea vedea trăind împreună două animale care aproape nu interacționează niciodată în liberate, anume câinii și leii. De fapt este vorba de pui de leu, doi la număr. Pe unul dintre ei îl vei putea vedea la începutul filmulețului în partea dreaptă a ecranului, iar celălalt apare în imagine în partea stângă a ecranului peste câteva secunde și anume el este eroul acestui video.

Dacă te întrebi ce fac acești câini și pui de lei împreună, atunci află că ei se află la o fermă de animale care sunt antrenate și dresate pentru a apărea ulterior în filme și reclama unor produse. Această fermă are deja 20 de ani iar îngrijitorii sunt oamenii profesioniști. Animalele sunt iubite și îngrijite cum trebuie și le este permis să se joace împreună.

Însă dacă ești câine și ai un prieten leu, trebuie să ai nervii foarte sănătoși. Chiar dacă încă este pui, leuțul din acest video iubește să o facă pe maturul și să se apropie pe neobservate de celelalte animale. Vezi care a fost reacția unui câine când acesta l-a văzut pe neașteptate alături de sine pe puiul de leu!

Dacă ți-a plăcut acest video amuzant, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Shaun Swingler

Add Comment