Probabil cea mai nebunatică nuntă dintre toate. Familia miresei este ”deosebită”!

Nunta este cea mai importantă zi din viața fiecărui cuplu. Se crede că ea trebuie să fie și cea mai fericită zi, însă dacă ne gândim bine, atunci trebuie să recunoaștem că lucrurile stau nu chiar așa. De ce? Pentru că problemele organizatorice în foarte multe cazuri rod toți nervii mirilor, astfel încât în ziua nunții aceștia sunt foarte epuizați și nu vor altceva decât nunta să se termine mai repede…

Probabil anume marea bătaie de cap cu organizarea nunții este motivul pentru care nunțile se simplifică din ce în ce mai mult. Și aceasta, credem noi, este foarte bine. Ziua mirilor trebuie să fie a mirilor și ei trebuie să se bucure din plin de această zi, fără a avea capul plin cu preocupări și griji ca nu cumva ceva să nu meargă cum trebuie. Dar se pare că familia miresei din acest video și așa se simte excelent de bine.

Această familie este cea mai dansatoare familie din câte le-am văzut până acum! Mai întâi a ieșit fratele miresei în centru, după care lor li s-a alăturat tatăl, o persoană care a făcut un show de zile mari! Apoi a venit mama și mulții alții!

Asta da nuntă! Arată neapărat acest video prietenilor tăi pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  Kim Cervone Blauvelt

Add Comment