Primarul orașului le-a înapoiat gunoiul, pe care ei îl aruncau în pădure

În regiunea franceză Picardia a avut loc un incident, care i-a supărat pe toți locuitorii. În timp ce se plimba prin pădure, bucurându-se de aerul curat și de natură, un bărbat a observat un camion, care trecea prin apropiere. Totul arăta foarte suspect, deoarece mașina nu se afla pe un drum forestier și se îndrepta spre mijlocul pădurii. Brusc ea s-a oprit. Bărbatul s-a apropiat ca să vadă ce se întâmplă și a fost șocat de ceea ce a văzut.

11

hefty.co

Camionul a descărcat un morman de gunoi direct în pădure. Cei care au săvârșit o faptă atât de îngrozitoare credeau, propabil, că nimeni nu îi vede. Însă, evident, ei nu au fost norocoși. Bărbatul era extrem de indignat și a declarat incidentul respectiv la primăria orașului.

Pentru primarul Christophe Dietrich acest caz a fost ultima picătură. El a hotărât să le dea o lecție tuturor celor care continuă să polueze natura, punând în practică principiul „returnării”. Gunoiul se întorcea la pragul celor care îl aruncau.

Lăsând gunoiul în pădure, oamenii îl găseau la scurt timp lângă casa lor. Ei se mirau și se supărau, când gunoiul le era returnat, însă primarul le răspundea: „Nu fac nimic ilegal. Eu înapoiez bunurile proprietarilor legali.”

14

hefty.co

Această metodă radicală a avut rezultate pozitive. Desigur, încă există oameni, care poluează pădurea, însă acțiunile primarului au condus la reducerea aruncării ilegale a gunoiului cu 90%!

Ne rămâne doar să-i mulțumim domnului primar pentru determinare și curaj!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: hefty.co

Add Comment