Articole Populare

Prietenul i-a dăruit un cățeluș. Ea s-a emoționat într-atât, încât nu a observat esențialul…

Care e cel mai frumos lucru în relația de dragoste dintre un băiat și o fată? Și cum se manifestă o asemenea relație? Poate în conversații interminabile despre totul și nimic. Unii iubesc să se țină de mână, iar alții pur și simplu adoră să aibă grijă unii de alții… Asemenea bucurii sunt nenumărate și anume ele alcătuiesc ceea ce oamenii numesc dragoste adevărată.

Personajul principal al video-ului de mai jos a hotărât să-i facă prietenei sale, pe care o cheamă Shelby, un cadou frumos. El i-a dăruit un cățeluș drăguț. Shelby era nespus de bucuroasă la vederea cadoului. Ea s-a emoționat într-atât, încât nici nu a observat că acest cățeluș nu este de fapt cadoul principal… Iar cadoul principal nu era un cadou propriu-zis, ci cererea în căsătorie, și asta pentru că de cățeluș era atașat un inel! Un gest minunat și gândit foarte bine!

Sperăm că această pereche va trăi mulți ani fericiți împreună. În orice caz, viața lor are un început foarte original.

Dacă ți-a plăcut această cerere în căsătorie neobișnuită ori măcar de acest cățeluș simpatic, nu ezita să faci share acestui video pe Facebook. Nici nu știi cum acest video va inspira pe prietenii tăi să facă același lucru!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Shelby Turner