Polițiștii au întâlnit un câine care încerca disperat să le comunice ceva. Ei au mers după câine și au descoperit…

Câinii sunt niște ființe extraordinare. Nu întâmplător ei au fost domesticiți de oameni între primele animale. Se pare că ochiul pătrunzător al omului de cândva a observat ce potențial imens se ascunde în aceste vietăți. De la domesticire până în prezent, câinii și oamenii sunt tot atât de apropiați ca pe vremuri. Ei sunt niște animale foarte simple și nepretențioase. Pentru mâncare și un pic de dragoste din partea stăpânului, ei sunt gata să-și dea și viața!..

Un echipaj de poliție patrula ca de obicei suburbia unui oraș, când dintr-o dată în fața lor a apărut un câine. Câinele era foarte emoționat și pentru polițiști a devenit evident că acesta vrea ca ei să-l urmeze. Polițiștii au mers în urma lui iar peste câteva minute au fost surprinși de o priveliște îngrozitoare.

Câinele i-a adus la locul unui incendiu, care în scurt timp trebuia să mistuie și casa de alături. În video lipsește secvența în care se arată ce a fost mai departe, dar redacția noastră cunoaște ce a urmat după aceasta. Pompierii încă nu erau la fața locului, de aceea polițiștii împreună cu locatarii casei au început să stingă focul de unii singuri. Lucru care, din fericire, le-a reușit! Datorită acestui câine foarte inteligent, casa a fost salvată!

Dacă și tu ai fost impresionat de fapta acestui câine, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: im from saskatchetoon eh?

Add Comment