Pisica a putut face ceea ce nu reușesc cele mai multe mame! Se pare că ea merită titlul ”Dădaca Anului”!

Nou-născuții și copiii mici sunt cele mai frumoase și minunate ființe din lume. Însă asta până în momentul când ei încep să plângă. Aici începe marele coșmar pentru părinți, mai ales pentru cei care sunt la prima experiență de acest gen. Nu poți ști de ce copilul plânge și cum să-l liniștești. Unele mame reacționează atât de isteric când copiii lor plâng, încât sigure ele au nevoie de liniștire… Însă cu timpul vine și experiența și fiecare părinte găsește ”ac de cojoc” pentru plânsul copiilor.

Pe Internet poți vedea (și cu siguranță deja ai și văzut deja) multe video-uri în care medicii demonstrează cum anume se liniștește un copil. Asta pare a fi o întreagă știință pe care trebuie să o înveți așa cum înveți matematica superioară…

Dar se pare că există ființe care posedă talentul de a liniști copiii de la natură. Cel puțin această impresie ți se formează privind acest video!

Această pisică este un adevărat dar ceresc pentru mama bebelușului plângăreț. Pisica atent își pune lăbuța sa peste capul copilul și acesta în câteva clipe încetează din plâns, după care adoarme. Cu așa un ajutor nu îți este frică nici măcar de o duzină de copii plângăcioși!

Dacă ți-a plăcut de această dădacă minunată, distribuie acest filmuleț prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: SeBastiaNRamireSS

Add Comment