Articole Populare

Pisica a observat un copil abandonat, însă brusc s-a întâmplat ceva incredibil!

Când ceva are un final fericit, noi nici nu ne putem imagina ce s-ar fi întâmplat dacă nu aveam noroc, dacă cineva nu ar fi fost la locul potrivit, în momentul potrivit. Probabil acesta este destinul sau pur și simplu norocul. Însă această istorie nu este despre salvarea uneia, ci tocmai a două vieți!

Un nou-născut a fost abandonat într-o cutie, pe un hol friguros din orașul Obninsk, Rusia. La o temperatură atât de mică micuțul nu ar fi reușit să supraviețuiască.

1

Însă o pisică fără stăpân s-a culcat lângă copil și nu s-a îndepărtat de el pe parcursul întregii nopți: datorită acestui fapt, micuțul a supraviețuit. Pisica a primit numele Masha: ea parcă a înțeles situația disperată a nou-născutului și i-a întins o lăbuță de ajutor.

După ce oamenii au găsit copilul, pisica nu s-a îndepărtat de el până când medicii l-au dus la spital. Una dintre infirmiere a zis că pisica era foarte îngrijorată, când copilul a fost luat de lângă ea și întruna dorea să se apropie de el.

2

După examinarea medicală a devenit clar că micuțul de două luni era sănătos. Acum Masha este recunoscută pe stradă. Vom fi foarte bucuroși, dacă oamenii, care vor adopta copilul, nu vor uita și de acest animal minunat!

3

Aceștia doi trebuie să trăiască unul lângă celălalt. Ei nu pot fi despărțiți!

.

Autor text: Perfect Media