Pisica fără labe merge asemenea unui cangur! Adorată de tot Internetul, ea ne învață să fim optimiști!

Oamenii slabi vor căuta întotdeauna pretexte, iar cei puternici – șanse și ocazii. În viață putem avea parte de multe necazuri, însă este important ca de fiecare dată să trecem peste suferințe cu capul sus. Greutățile au frică de oamenii puternici și cedează ușor dacă rămânem insistenți și nu ne dăm ușor bătuți. Asta ne demonstrează și pisica din video-ul de mai jos, cu propriul exemplu.

La vârsta de un an Moggy a fost electrocutată puternic de un cablu neizolat. Drept rezultat pisica și-a pierdut lăbuțele din față și coada. Însă Moggy nu s-a dat bătută și a continuat să ducă același mod de viață ca în trecut, plin de mișcare și voie bună. Desigur, asta este deja mult mai greu, dar nu imposibil, iar dacă nu este imposibil – atunci este realizabil!

Pisica s-a învățat să meargă doar cu ajutorul picioarelor din spate, astfel încât ea seamănă mai mult a cangur. Ea poate face aproape orice lucru pe care le fac pisicile obișnuite: Moggy merge, aleargă, urcă și coboară pe scări, se joacă și chiar sare la înălțimi mari! Atunci când ne va fi greu, trebuie să ne aducem aminte de această pisică uimitoare!

Dacă ți-a plăcut optimismul acestei pisici, arată acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: News TV

Add Comment