Pentru această farsă ei au redotat o cafenea. Oamenii fugeau panicați!

Astăzi îți vom arăta o farsă, pregătirile pentru care au fost foarte migăloase și costisitoare. Autorii acestei farsei s-au inspirat din filmul ”Telechineza”, filmat pe baza romanului ”Carry” de Steven King.

Pentru a realiza această farsă, o echipă de profesionistă de scenariști, actori și tehnicieni au trebuie să redoteze o cafenea în întregime. În sală a fost instalat un zid fals și încă o mulțime de dispozitive adiționale, care au făcut ca farsa să pară și mai reală. Suntem încrezuți că nu ai răbdare să vezi ce s-a primit în final.

Probabil s-ar găsi nu mulți oameni care ar dori să fie în locul acelor vizitatori ai cafenelei care habar nu aveau ce farsă li se pregătește. Doar imaginează-ți: intri la amiază într-o cafenea pentru o cafea banală iar aici dintr-o dată oamenii încep a se ridica pe pereți, mesele încep a se deplasa de la sine iar în jur e panică totală. Sărmanii vizitatori… Cu siguranță ei încă mult timp vor ține minte această farsă, care deși e groaznică, dar totodată, trebuie să recunoaștem, este foarte bine organizată și realistic realizată.

Dacă ți-a plăcut această farsă atunci nu îți rămâne decât să distribui acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Генадий Петрович

Add Comment