Pentru a-și atinge scopul, pe parcursul a 5 luni, acest tânăr a făcut 148 de selfie-uri…

Englezul Ray Smith a decis să o ceară în căsătorie pe prietena sa Claire. Și, pentru a-și atinge scopul, el a recurs la o modalitate foarte originală. Ei au fost împreună câțiva ani și o perioadă destul de lungă au locuit împreună.

Dar, cu toate acestea, ei nu puteau lua decizia să-și oficializeze relația. Doar mentalitatea apuseană se deosebește mult de a noastră. Acolo se consideră că este normal ca o femeie și un bărbat să locuiască împreună fără diverse parafe în actul de identitate. Dar, în pofida tuturor obiceiurilor, orice domnișoară britanică visează să fie cerută în căsătorie de bărbatul iubit.

Când Ray s-a maturizat și a ajuns la concluzia că este pregătit pentru căsnicie, a hotărât că trebuie să facă propunerea respectivă cât mai original și mai romantic.

1

La început, tânărul căuta pe Internet cele mai neobișnuite declarații de dragoste, gândind că poate organiza ceva asemănător. Dar, din cele văzute, nimic nu l-a impresionat.

2

Unica idee, care i s-a părut potrivită, a fost o propunere în căsătorie făcută într-un balon zburător. Dar, în curând, a inventat altceva.

3

La sfârșitul lunii iulie Ray a aflat că Claire așteaptă un copil. Și a avut o idee foarte interesantă. El în fiecare zi făcea poze împreună cu Claire pe care expunea, fără ca ea să observe, o foiță cu următoarea inscripție: „Vrei să te căsătorești cu mine?”

4

Iar, pentru ca Claire să nu aibă bănuieli, i-a zis că pur și simplu vrea să înregistreze fiecare zi din timpul sarcinii.

5

Claire cu siguranță vroia să vadă pozele. De aceea, Ray, pe lângă pozele esențiale, făcea câteva duplicate, pe care nu apărea foița respectivă.

6

Aceste evenimente au continuat câteva luni la rând, timp în care Ray a reușit să facă 148 de fotografii cu tainica propunere a inimii și mâinii sale.

7

De câteva ori Ray era cât pe ce să fie deconspirat, însă, în ultimul moment, reușea să ascundă foița de Claire.

8

Într-un anumit moment, tânărul a avut curajul să lipească mesajul pe poza de la ecografie: „Mama, te vei căsători cu tata?”

9

Ray a hotărât să facă propunerea în Ajunul Nașterii Domnului. Și, în momentul programat, i-a arătat lui Claire colajul cu pozele, în care el o roagă să-i devină soție.

10

Și, fără ezitare, Claire a răspuns ”DA”!

11

Această poveste arată că mai există romantism pe lumea aceasta. Dacă ți-a plăcut această propunere neobișnuită de căsătorie, distribui-o și prietenilor tăi.

 

Autor text: Perfect Media

Add Comment