Pentatonix te va face să îndrăgești acest colind fantastic de Crăciun!

În fiecare an colindele de Crăciun pot fi auzite cu mult mai înainte de sărbătoarea propriu-zisă. Țin minte cu o dată la radio am auzit un colind cu două săptămâni înainte de ziua României… Dar ce este de făcut dacă această sărbătoare este atât de iubită și toți vor ca atmosfera ei magică să vină cât mai repede? Poate ar fi cazul să se cânte colinde anul împrejur 🙂

Pentru acest Crăciun formația Pentatonix a lansat un album cu piese speciale pe tematica sărbătorilor de iarnă. Nu se știe când acest album va fi disponibil spre procurare și publicului român, fapt este că unele piese deja circulă liber pe internet.

După lansarea albumului trupa a fost invitată la emisiunea lui Jimmy Kimmel, un show foarte popular în Statele Unite. În cadrul emisiunii Pentatonix a interpretat un colind fantastic din noul album. Colindul se numește “God Rest Ye Merry Gentlemen” și este un cover al unui colind clasic. Jur că vreau să ascult acest colind în seara de Crăciun, pentru că el este de o frumusețe muzicală deosebită! Ascultă-l tu și dacă ai voce și auz muzical, încearcă să-l cânți împreună cu prietenii tăi!

Dacă ți-a plăcut acest colind, distribuie-l pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Jimmy Kimmel Live

Add Comment