Pasagerii avionului credeau că acest zbor este unul obișnuit, dar vezi ce s-a întâmplat după aterizare!

A călători cu avionul presupune a avea nervi foarte sănătoși, pentru că un zbor te consumă foarte mult. De fapt, ne consumă nu atât zborul în sine, cât așteptarea interminabilă a cursei, frica de a nu întârzia la avion sau înghesuiala din aeroport. Însă lucrurile devin și mai critice în sezonul rece, mai ales în timpul sărbătorilor de iarnă. Aeroportul este arhiplin, cursele întârzie iar condițiile climaterice sunt foarte proaste. De asemenea, uneori trebuie să mai aștepți până este deszăpezită pista… Într-un cuvânt, a zbura cu avionul în timpul sărbătorilor de iarnă este un adevărat calvar!

Pentru a face călătoriile mai plăcute pentru pasageri pe această durată a anului, unele companii aeriene încearcă să facă clienților lor surprize plăcute. La fel a procedat și compania aeriană canadiană WestJet.

Înainte de decolare pasagerii erau întrebați ce cadouri și-ar dori de Crăciun, iar la aterizare în aeroport ei primeau aceste cadouri! Un adevărat miracol de Crăciun, care te face să uiți într-o clipă toate incomoditățile zborului cu avionul și să simți spiritul feeric al acestei minunate sărbători! De ar proceda astfel toate companiile aeriene…

Dacă ți-a plăcut surpriza pregătită pasagerilor acestei curse, neapărat distribuie acest video pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: WestJet

Add Comment