Părea o fată chipeșă obișnuită, până în momentul în care s-a apropiat de bara fixă!

Cine a spus că fetele și femeile trebuie să fie slabe și neajutorate?!

Trăim în timpul când toate normele și canoanele trecutului sunt date peste cap și înlocuite fără milă cu norme noi. Acest lucru nu este neapărat rău. Din contra, de foarte multe ori aceasta este foarte bine și util atât pentru societate în general, cât și pentru fiecare persoană în parte. Și pentru că trăim în secolul marilor schimbări și femeia a căutat să beneficieze din plin de ele.

Dacă în trecut femeia era docilă, slabă și supusă, acum situația s-a cam schimbat, astfel încât pentru o porcărie spusă în stradă la adresa unei fete riști să iei de la ea cu tocul în cap!

Iar fata din acest video va fi cu siguranță invidiată de mulți tineri care se cred mari și tari. Doar privește ce trucuri ea poate îndeplini la bara orizontală! Pentru maxim efect și pentru a debusola complet gurile rele, ea îndeplinește toate mișcările în pantofi cu toc și în rochie de seară! Acum să ne întrebăm câți misogini pot îndeplini aceste trucuri la bară!

Dacă ți-a plăcut ceea ce face această fată la bara orizontală și la paralele, neapărat distribuie acest video tuturor prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: KAFA TV

Add Comment