Părea a fi o mașină micuță. Dar când a deschis “portiera” am rămas fără cuvinte!

Aceasta este cea mai trăsnită invenție din domeniul transporturilor pe care am văzut-o în ultima vreme. Este ceva ce pare cu totul diferit de ceea ce am mai întâlnit până acum. La început eram ferm convins că este vorba de o mașină, sau de un hybrid. De asemenea, putea fi vorba despre un mecanism electric ce ar pune în mișcare o simplă mașinuță.

Când inventatorul său a prezentat-o și am văzut de fapt despre ce este vorba, am rămas uimit. Este incredibil ceea ce am văzut aici! Era vorba de o bicicletă, dar nu orice bicicletă, una acoperită și perfect ramforsată. Era de asemenea o bicicletă pe patru roți, cu un soi de caroserie și un fel de motor ce te propulsa la 10 km pe oră, o viteză decentă pentru o bicicletă.

Cu această bicicletă aș fi putut circula perfect în zilele ploioase în care trebuia să ajung mai rapid la școală sau la job și cu această bicicletă mi-aș fi permis să mă plimb mult mai des, fără să-mi fac griji de vreme. Așa ceva mi-ar fi folosit cu adevărat în copilărie. Chiar m-a lăsat plăcut surprins acest video. Nu credeam că există așa ceva, însă videoclipul m-a făcut curios să caut mai multe informații despre această invenție. Până una alta nu vă mai țin. Urmăriți și voi despre ce este vorba!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Mikael Kjellman

Add Comment