Articole Populare

Pare a fi o clasă de balet obișnuită! Dar ceea ce fac dansatoarele este MAGNIFIC!

Mulți oamenii când erau copii au făcut dansul, baletul, muzica sau gimnastica. Dar puțini au ajuns la o adevărată performanță (de exemplu eu am încercat să fac dansul, dar am înțeles chiar după primul antrenament că picioarele mele sunt bune doar pentru a merge la magazin, după țigări lui tata).

Privind acest video îți dai seama că aceste fete dansează un fel de balet îmbinat cu gimnastica. Și ele au muncit mult pentru a ajunge la un așa nivel de profesionalism. Când video-ul începe, pare că e o clasă de balet obișnuită unde fetele se antrenează. Este doar o sală, nu o scenă a unui teatru, dar mișcările lor sunt absolut perfecte.

Prestația lor nu este una obișnuită. Ele încep prin a demonstra grația și echilibrul balerinelor, dar peste câteva clipe ceva se schimbă. Baletul trece ușor în gimnastică și ele deja impresionează cu flexibilitatea lor, nemaivorbind de faptul că fac toate mișcările absolut sincronic. Este un balet, îmbinat foarte original cu gimnastica! Aceste balero-gimnaste sunt unice!

Dacă și tu ai fost impresionat de prestația acestor fete foarte talentate, atunci nu ezita să distribui acest clip pe Facebook. Dacă ai mai avea odată șansa de fi copil, nu-i așa că după ce ai privit acest video, ai vrea să înveți baletul și gimnastica?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Xiaopei Chinese Dance Inc