Pardoseală din sticlă în avioane… Vrei să vezi cum arată asta?!

Compania aeriană, Virgin Atlantic, le râde în față persoanelor, care au fobie de înălțime și zboruri. Aceasta intenționează să lanseze un avion de pasageri Airbus A320, în care pardoseala compartimentului pentru pasageri va fi total transparentă.

De obicei oamenii încearcă să se înregistreze cât mai curând posibil, pentru a obține un loc bun lângă geam. Astfel vor avea posibilitatea să se bucure de vederi excepționale asupra pământului. Însă pasagerii Virgin Atlantic vor avea posibilitatea în viitorul apropiat să nu se mai grăbească să prindă un loc bun. Deoarece în curând vor apărea geamuri nu doar pe părțile laterale ale carcasei, ci și pe partea de jos.

Compania aeriană Virgin Atlantic a anunțat oficial că a inițiat modernizarea corespunzătoare a aeronavei Airbus A320.

Acestă aeronavă va avea sticlă mată, specială pentru avioane, care va fi situată pe rândurile dintre scaunele pasagerilor. Astfel încât aceștia vor avea ocazia să admire norii dedesubt și o panoramă excepțională asupra pământului. Inginerii au avut de muncit din greu, pentru a realiza acest efect. Ei au fost nevoiți să schimbe locul comunicațiilor tehnice, care de obicei se aflau fix în zona în care urma să fie instalată sticla.

Se așteaptă probleme în legătură cu pasagerii cărora le este frică de înălțime. Fiindcă ei, oricum, cu greu trec printr-o călătorie cu avionul. Iar în acest caz ei vor fi nevoiți să meargă pe sticlă.

În acest caz personalul Airbusului modernizat va fi nevoit să treacă un curs de specializare psihologică pentru a învăța cum să se comporte cu astfel de pasageri.

Aeronava Airbus A320 cu podeaua din sticlă, va apărea pentru prima dată pe linia Londra-Edinburgh. Mai tîrziu va fi trimis pe alte rute deservite de Compania aeriană Virgin Atlantic.

 

Autor text: Perfect Media.

Add Comment