În parcul zoo a căzut un strat gros de zăpadă. Vezi care a fost reacția animalelor! Uimitor!

Animalele locuiesc pe teritorii restrânse și sunt adaptate pentru viața doar într-un anumit tip de climă și habitat natural. Astfel, un elefant din Africa nu va vedea niciodată zăpadă iar un pinguin din Antarctida nu și-ar putea imagina viața fără gheață. Însă omul a tulburat apa limpede a naturii așa încât multe animale au ajuns să trăiască în locuri complet diferite de mediul lor obișnuit. Desigur, avem în vedere parcurile zoo.

În parcul zoo din Ohio, SUA, noaptea a căzut un strat gros de zăpadă. Pentru unele animale din parc zăpada a fost ca o adevărată binecuvântare, pentru că abia acum ele s-au putut simți în parc exact ca ”acasă”. Astfel, urșii polari și focile nu știau cum să-și exprime fericirea când au văzut că totul în jur s-a făcut alb. Animalele au început să se joace în zăpadă și să sară de bucurie.

Însă o reacție similară au avut și animalele care în nici un mod nu ni se asociază cu ninsoarea sau gheața! Doar privește ce face acest elefant adolescent. În savana lui fierbinte Africană nimeni nici nu a auzit de zăpadă, însă el are ocazia să se tolănească în ea. Uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, distribuie-l pe Facebook prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: cleveland.com

Add Comment