Articole Populare

Până în 1940 în această peșteră au locuit oameni. Iar în 2016 acest bărbat a făcut ceva, care te va lăsa fără cuvinte!

Toți avem nevoie de un loc deosebit, unde am putea măcar câteodată să fim singuri — numai noi și gândurile noastre. Angelo Mastropietro și-a construit un astfel de refugiu direct într-o stâncă!

Din cauza unor probleme de sănătate, Angelo a hotărât să demisioneze de la locul său stresant de muncă și să-și realizeze visul — o casă confortabilă departe de civilizație.

дом в пещере фото

Când a văzut pentru prima dată această peșteră, era în timpul unei plimbări cu bicicleta, iar în 2010 el a găsit anunțul despre vânzarea ei. Fără vreo ezitare, a făcut cea mai neobișnuită achiziție din viața sa.

как построить красивый дом в пещере

Ajutat de cel mai bun prieten al său, Angelo a construit cu propriile mâini o locuință în peștera cu o vârstă mai mare de 200 milioane de ani.

как построить красивый дом в пещере

Angelo a decis să vopsească pereții în alb — ceva predictibil, deoarece casa lui are puține geamuri.

строим дом в пещере

De asemenea, bărbatul a vrut să instaleze o cadă în casă, însă acest lucru nu era practic, pentru că ar fi fost necesară încălzirea unei cantități mari de apă. În schimb, el a pus aici o cabină de duș.

дом в пещере фото

Mobila din lemn s-a potrivit perfect cu interiorul peșterii!

дом в пещере фото

дом в пещере фото

дом в пещере фото

Astfel de întâmplări ne determină să ne gândim la faptul că trebuie să ascultăm mai mult de propriul nostru „eu” și să fim mai conștienți cu propria viață. Serviciul nu este obiectivul vieții, ci doar un mijloc.

.

Autor text: Perfect Media