Articole Populare

Opriți puțin timpul! Nu am reușit să înțeleg cum AȘA CEVA este posibil!

În prezent este foarte greu să impresionezi cu cine știe ce capacități și talente, pentru că în epoca Internetului poți vedea atâtea talente cât îți dorește inima. De aceea, când începi să privești prestația în tandem a lui Leosvel și Diosmani din Cuba, poți crede că urmează o prestație gimnastică bine pusă la punct, dar obișnuită și deloc originală, cum multe le-ai mai văzut.

La început așa și se întâmplă. Acrobații îndeplinesc trucuri grele la bară care cer cer multă putere, astfel demonstrând că ei cu siguranță sunt niște acrobați înzestrați fizic. Dar crede-ne pe cuvânt, spre sfârșit vei putea vedea niște trucuri halucinante care sunt imposibil de repetat. Când vei vedea cei fac acești cubanezi, în mintea ta se va frământa, (ce-i drept, fără răspuns) întrebarea ”cum așa ceva este posibil?”.

Astfel de trucuri încă nu a făcut nimeni! Încă o dată mă conving de faptul că trupul uman nu are limite. Ard de nerăbdare să văd noi trucuri la acești acrobați. Însă până atunci, fă-i pe prietenii tăi să afle de acești bărbați adevărați.

Dacă și tu ai fost impresionat de prestația irepetabilă a acestor gimnaști din Cuba, atunci neapărat distribuie acest video prietenilor și rudelor tale pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Patrick Sébastien