Ochi profunzi precum oceanul! 16 oameni obișnuiți cu ochi neobișnuit de frumoși.

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Dacă te uiți atent în ochii unui om viclean, îi poți observa șiretenia ascunsă; în ochii omului ipocrit – ipocrizia; în ochii unui om blând, cu siguranță vei vedea inima lui deschisă și blajină; dacă te strădui, în ochii unui om trist, vei putea recunoaște marea de tristețe și fericirea falsă. Ochii descoperă tot… Chiar dacă vei minți, ochii tăi vor spune adevărul.

În oceanul învolburat al ochilor te poți îneca. Ochii vor povesti despre tine ceea ce cuvintele nu pot exprima. Ei au capacitatea extraordinară de a începe o conversație, când gurile sunt încă închise. Uită-te în acești ochi – și vei vedea în ei o lume întreagă, care te vrăjește, te cheamă și nu te poate lăsa indiferent. Există ochi care au fost creați pentru a te vrăji de la prima vedere. Îți vom arăta în continuare 16 oameni din întreaga lume, cu ochi nemaipomenit de frumoși, de la care nu-ți poți lua privirea. Acești ochi sunt capabili să-ți pătrundă sufletul!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Cât timp am privit aceste poze, m-am simțit hipnotizat. Se spune că ochii sunt cea mai frumoasă parte a omului. Arată aceste poze și prietenilor tăi – vor fi și ei uimiți!

 

Autor text: Perfect Media

Add Comment