Oamenii nu puteau înțelege de ce acest pisoi stătea nemișcat în zăpadă. Când s-au apropiat, au rămas îngroziți!

Acest caz care avut loc acum o lună în urmă a bulversat internetul. Înainte de a sui în automobil, soții s-au uitat sub mașină să vadă dacă nu cumva sub aceasta s-a ascuns vreo pisică, cum se întâmpla de obicei.

Cuplul a avut dreptate. Sub mașină era un pisoi, însă acesta nicidecum nu dorea să iasă de sub ea. Apoi soții au înțeles: pisoiul nu se putea mișca pentru că lăbuțele lui s-au lipit de pământul înghețat! Se pare că bietul animal seara s-a pus sub automobil pentru a se încălzi sub motorul lui și așa a adormit. Însă spre dimineață pământul umed a înghețat, astfel încât lăbuțele mamiferului au înghețat și ele. Noaptea temperatura aerului coborâse până la – 35 de grade…

Fără să stea mult pe gândul, unul din soți a dat mașina la o parte și a adus o găleată cu apă călduță. Astfel, cu ajutorul ei pisoiul a fost eliberat din închisoarea de gheață. Mai târziu s-a aflat că acesta era motanul vecinilor. Deja spre seară el a fost văzut din nou, deplasându-se fără probleme. Se pare că ajutorul a venit exact la timpul potrivit!

Dacă ți-a plăcut această istorie, distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Сергей Баранов

Add Comment