Articole Populare

Oamenii au numit asta ”Cea mai bună reclamă de Crăciun”. Eu sunt de acord.

Lunile noiembrie ș decembrie sunt cele mai bune luni pentru a privi televizorul. Și asta nu doar pentru că afară este frig și soarele poate fi văzut rar. În această perioadă a anului televiziunea ne bucură cu emisiuni și filme minunate!

Însă în aceste luni nu doar vizionarea emisiunilor și filmelor ne creează plăcere, publicitatea și reclamele la fel ne impresionează cu calitatea și frumusețea lor. În aceste luni totul este frumos!

Puțini oameni asociază iarna cu săritul pe trambulină, care este mai mult specific verii. Însă astfel de companii ca John Lewis au decis că aceste stereotipuri trebuie distruse iar maturii și copiii trebuie să sară pe trambulină și iarnă, lucru cu care noi suntem de acord. Pentru a promova produsul lor, ei au creat o reclamă de înaltă calitate pe care o privești cu aceeași plăcere ca filmele de familie.

De venirea iernii și a sărbătorilor de iarnă se bucură nu doar oamenii, ci și animalele. În acest video vei putea vedea o pisică care la fel ca și copiii adoră să se joace în zăpadă, după care să intre în casă și să se tolănească pe așternutul pufos și cald.

Dacă ți-au plăcut aceste video-uri, neapărat arată-le și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: John Lewis