Pisica și-a așteptat toată ziua prietenul bolnav ca să-i aline durerea…

Relația dintre animale este una extrem de surprinzătoare. Uneori putem observa anumite aspecte la care nici măcar nu ne-am gândi. Este vorba de lucruri care se întâmplă între animale care în mod normal nu ar participa la o asemenea situație. Acest videoclip ne arată faptul că dragostea pentru animale reprezintă mai mult decât orice și trece limitele rasei și speciei și a absolut orice prejudecată.

O pisică și un cățel stau liniștiți pe canapea în acest videoclip. Un moment ca acesta este de neprețuit. Pisica îl alintă pe cățelul, îl linge și este gata gata să se comporte cu el ca cu propriul pui. Cățelușul nu îi face absolut nimic și este încântat că are așa un prieten, chiar dacă este vorba de un animal care în mod normal ar trebui să reprezinte prada lui.

După destul de multe dulcegării și giugiuleli, pisicuța obosită se întinde pe cățel și se pune la somn. Este absolut fenomenal modul în care cele două animale s-au așezat pe canapea și cum cățelul parcă o cuprinde în brațe pe pisică și o lasă să doarmă liniștită lângă el.

Așa ceva este foarte inedit și greu de văzut de la două astfel de animale. Privește și tu aici!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: fesadrs

Add Comment