Articole Populare

O needucată a aruncat o sticlă de plastic pe geamul mașinii. Însă ”soarta” i-a dat o lecție!

De la mulți oameni putem auzi cu regularitate că totul în jur este poluat, că oamenii sunt needucați și nu au nici o cultură a curățeniei. Cu toate acestea deși acești oameni observă bine paiul din ochii celorlalți, aceștia nu văd bârna din ochiul lor. Însă există și mulți oameni exemplari, care nu doar că au ei singuri un simț dezvoltat de curățenie, dar și pe alții îi învață să fie ca ei. Sau cel puțin să dau o lecție bună…

Eroul acestui video este un astfel de om. El a decis că e timpul să lupte pentru o cauză nobilă: el dorește ca orașul în care locuiește să fie unul curat. Pentru a realiza acest vis el a mers pe o cale originală, am spune chiar radicală. De fiecare dată când observă că cineva aruncă gunoi peste geamului automobilului pe șosea, acest motociclist știe ce trebuie să facă și cum să facă așa, ca data viitoare acel om să se gândească de două înainte de a arunca ceva peste geam.

Probabil mulți îl susțin pe acest luptător pentru curăție. E drept, metodele lui sunt foarte severe, în schimb vinovații vor ține minte mult timp această lecție.

Dacă ți-a plăcut ce face acest om iubitor de curățenie, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: mironovy