Articole Populare

O metodă Radicală de a lupta cu fumatul în locurile publice!

Știm cu toții cum e, pentru că am trecut cu toții prin asta… După ce ai făcut dușul de dimineață și te-ai parfumat cu cele mai delicate și scumpe parfumuri, ieși în scară să cobori la parter, însă în acest timp ai impresia că te cobori prin hogeag, pentru că băieții de la primul au afumat toată scara. Într-un final, când ieși afară, de la tine în cel mai bune caz miroase a țigări scumpe…

Fumatul în locul publice este mare problemă în prezent și chiar dacă s-au luat măsuri drastice pentru a-l preveni, oricum mai vezi câte unul-doi fumând, suflând fumul drept în fața  trecătorilor.

Dar dacă legea nu funcționează, atunci să intervină pompierul public! Astfel, cunoscutu comic Remi Gaillard a decis să facă mișto pe seama fumătorilor fără obraz și să-i pedeapsă sever, dar inteligent! Pentru asta el a îmbrăcat costumul unui pompier și cu un stingător în apă a început să-i ”stingă” pe cei care fumau în locurile nepermise! Noi salutăm întru-totul această inițiativă a comicului și invităm pe toți oamenii să facă așa, măcar de dragul amuzamentului!

Dacă și tu ai râs cu poftă privind acest filmuleț haios, neapărat arată-l prietenilor și rudelor tale de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Rémi GAILLARD