O mămică s-a oprit să cerceteze un sac de gunoi de pe marginea drumului. Ceea ce a găsit nu era cu siguranță gunoi!

Este dificil să citești o istorie ca aceasta și să nu te întrebi ce este în neregulă cu unii oameni. Sunt o mulțime de persoane minunate în lume, dar există și indivizi îngrozitori, care tratează animalele și oamenii într-un mod oribil. Este datoria noastră să facem lumea mai bună, ajutându-i pe cei care nu se pot îngriji singuri.

Într-o zi Malissa Sergent Lewis a plecat la serviciu fără să știe că va avea ocazia să schimbe complet o viață. Acesta a fost probabil ultimul lucru la care s-ar fi putut ea gândi, având în vedere că era în întârziere. Malissa a observat un sac de gunoi, care se afla în mijlocul drumului. Însă un lucru era foarte ciudat — punga se mișca.

Înțelegând că în pungă se afla o vietate, Malissa a condus atent până în dreptul ei și a deschis-o fără să ține cont de propria sa siguranță. Din fericire, nu exista niciun pericol, deoarece acolo se afla un animal inofensiv – un cățeluș. Nu îmi pot imagina cum cineva poate să pună un cățeluș într-un sac de gunoi și apoi să îl abandoneze pe maginea drumului. Însă aparent așa s-a întâmplat.

1

Malissa (în poză) se grăbea să ajungă la serviciu.

2

Ea a descoperit un sac de gunoi cu formă ciudată.

3

Când s-a apropiat, a observat că punga se mișca.

4

IATĂ ce a găsit ea în pungă! El a fost foarte bucuros să o vadă!

5

Cine a putut să arunce un CĂȚELUȘ?!

6

Malissa l-a dus la veterinar și a aflat că este sănătos.

7

Malissa și familia ei i-au dat numele Hefty și acum el are un cămin permanent și iubitor.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.metaspoon.com

Add Comment