Nici ei nu s-au așteptat la ce lecție de coregrafie urma să le dea fetița de 2 anișori

De obicei coregrafii recomandă părinților ca aceștia să-și dea copiii la studiul artei dansului, când ei împlinesc vârsta de 5-6 ani. Dar ce să faci atunci când până la împlinirea acestei vârste mai trebuie să treacă mult timp, dar copilul deja manifestă abilități sporite pentru această frumoasă disciplină? Desigur, să începi a-l învăța dansul chiar și la această vârstă fragedă. Pentru că pentru această artă vârsta nu e o piedică, indiferent că ești copil mic ori ”prea matur”.

Priviți cu câtă dedicație dansează această fetiță de doi ani și cât de stăruitor repetă mișcările după cei maturi! Și aceasta este doar prima ei lecție de coregrafie! De am avea noi toți atâta stăruință… De fapt, pentru vârsta sa, Zaya (așa o cheamă pe această fetiță drăguță), dansează pur și simplu extraordinar.

Dacă și vouă va plăcut acest video, distribuiți-l prietenilor. Ei neapărat trebuie să vadă acest video, cu atât mai mult dacă au copii sau măcar au intenția să aibă copii. Acest video i-ar putea inspira să-și dea copiii la dansuri și cine știe, poate peste un timp vom avea ocazia să-i vedem deja pe o scenă celebră. Iar dacă și nu îi vom vedea pe o scenă celebră, cel puțin vom vedea niște copiii disciplinați (căci dansul disciplinează) și sănătoși, activi fizic și frumoși.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Shannon Byrd

Add Comment