Articole Populare

O familie de urși a găsit o piscină. Ispita lor a fost prea mare ca să nu facă ASTA!

În fiecare dintre noi încă mai trăiește un copil. Nu cred că s-ar găsi mulți oameni maturi care fiind în deplină conștiință, să refuze fericita ocazie de a-și da drumul cu sania de pe cel mai înalt deal ori cu viteză să sară în piscina cu apă. Nici animalele nu sunt o excepție în acest sens.

Mama-urs cu cei cinci ursuleți ai săi a ieșit la plimbare și întâmplător au dat de o piscină plină cu apă caldă. Și ar fi fost un mare păcat să nu te folosești de o asemenea ocazie! Deci familia de urși nu a pierdut vremea în zadar și a urcat repede în piscină ca să se bălăcească în apă. Alți urși au dorit chiar să afle cum funcționează toboganul!

Proprietarilor piscinei nu le-a rămas nimic altceva decât să urmărească de la distanță acest bucluc din curtea lor și desigur, să-l filmeze. Stăpâna casei nu pare foarte impresionată de ceea ce se petrece în curtea ei, în schimb, fiica ei s-a speriat foarte mult pentru soarta jucăriilor ei. Dar familia de urși nu simțea nici o frustrare, ci pur și simplu își petrecea timpul de minune.

Dacă ai vrea și tu să te bălăcești în apă ca acești urși, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Tim Basso