O distracție de zile mari la acest aqua parc, de la care îți pierzi mintea și… chiloții!

Un aqua parc este un loc destinat distracțiilor pe apă și echipat într-un mod corespuzător pentru asta. El este locul potrivit dacă vrei să ai parte de senzații tari, asta dacă ești gata să jertfești machiajul, coafura și ceva bani!

Primele aqua parcuri au apărut în SUA încă în anii `40 ai secolului trecut, deși plăcerea de a se bălăci în apă este specifică oamenilor încă din cele mai îndepărtate timpuri! Totodată, SUA este pe poziția de lider mondial la numărul de aqua parcuri, în care ele există peste mie! Astfel, ai nevoie de mai mult de 3 ani pentru a vizita fiecare din aceste parcuri, cu condiția că în fiecare zi vei merge la câte unul!

Și încă o curiozitate: există chiar și o ”capitală” a aqua parcurilor. Acesta este orașul Wisconsin din aceleași SUA, în care există tocmai 18 astfel de parcuri!

Iar în acest video vei putea vedea cât de bine te poți distra într-un aqua parc din aer liber. Acest parc acvatic are o construcție destul de simplă, în schimb oferă senzații foarte tari celor care nu au frică să se izbească de apă la mare viteză. La intrarea în acest parc scrie: ”Ai grijă să nu-ți sară chiloții!”

Dacă ți-a plăcut cum acești tineri își petrec timpul, distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ROUND III

Add Comment