Articole Populare

O cioară sălbatică a țipat la ei timp de o oră, până ce ei au înțeles că pasărea le cerea ajutorul!

Oamenii nu iubesc ciorile. De fapt, nici ciorile nu iubesc oamenii. Aceste animale ni se asociază cu durerea și moartea și cu totul ce este mai rău. În cel mai bun caz ciorile sunt cunoscute ca păsări care care iubesc lucrurile strălucitoare și această dragoste a lor pentru acest obiect este atât de puternică, încât uneori ele pot ataca și un om doar pentru a putea fura bijuteria.

Această familie își petrecea timpul la țară. Mai mult de o oră ei fost deranjați de țipatul unei ciori care stătea pe gardul de alături. Într-un final răbdarea le-a cedat și ei au vrut să alunge pasărea gălăgioasă. Dar spre mirarea lor, atunci când ei s-au apropiat de cioară aceasta nu și-a luat zborul și a continuat să stea neînfricat pe gard. Pasărea nu a zburat nici măcar atunci când cineva s-a atins de ea! Un comportament foarte ciudat.

Apoi toți au înțeles: pasărea țipa nu pentru că avea așa plăcere, ci pentru că cerea ajutor. Ea avea înfipte în piele 4 ace mari de arici, care îi cauzau durere. Probabil cu ceva timp în urmă ea s-a bătut cu un arici și a fost înțepată de acesta. Foarte curios!

Dacă ți-a plăcut acest video, distribuie-l prietenilor pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: iluvdodge9