O astfel de operetă e păcat să nu o îndrăgești! De data asta Anna Netrebko s-a întrecut pe sine!

Opereta este un tip special de artă, care nu poate fi ușor înțeles nici măcar de toți iubitorii de muzică. Mulți consideră opereta un gen muzical-dramatic învechit, puțin grosolan și obraznic, însă puterea unei voci de operă nu poate fi chiar atât de ușor disprețuită.

În timpul când sunetul nu putea fi ”ajutat” de echipamentul electric sau electronic, tehnica de interpretare era dezvoltată și cizelată până acolo încât solistul să fie în stare să acopere cu vocea s-a orchestra. În prezent, desigur, nu mai este nevoie de o așa performanță, pentru că există microfoanele, însă pentru operă etalonul de voce a rămas același.

În continuare vei avea ocazia să savurezi prestația cântăreței de operă din Rusia, Anna Netrebko. Această divă are milioane de fani în toată lume. După ce vei privi acest video, vei înțelege și de ce. Însă de această dată ea chiar s-a întrecut pe sine. Abia acum am înțeles că pot asculta operă ore în șir. Într-adevăr, o astfel de voce și o astfel de carismă nu poți vedea și auzi pe posturile populare de muzică.

Dacă și tu ai fost impresionat de această rusoaică plină de duh, atunci nu ezita să distribuie acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: netrebkofan

Add Comment