Articole Populare

Nu vei putea sta pe scaun! Este cel mai tare dans pe cea mai ascultată melodie arăbească!

Orientul apropiat este patria civilizației umane, de aceea nu este de mirare că țările din această regiune au o cultură care este pe de o parte foarte complexă, iar pe de altă parte foarte frumoasă. Într-adevăr, în timp ce în marea majoritate a lumii oamenii vânau melci și săpau în pământ viermi pentru micul dejun, în orientul apropiat se construiau deja canale de irigare, palate și zigurate.

Știm cu toții că cele mai multe țări de aici sunt majoritar musulmane. Cu toate acestea cultura occidentală își face loc tot mai mult și mai mult loc în inimile oamenilor. Iar din această interacțiune culturală iau naștere lucruri și mai frumoase.

De exemplu, în acest video vei putea asculta o piesă arăbească care în prezent este în vogă în țările arabe. De asemenea, vei putea admira dansul tinerilor sub acest cântec, dans care conține elemente orientale și occidentale. Astfel, pe de o parte vei observa câteva mișcări foarte curajoase specifice spațiului occidental, iar pe de altă parte vei constata că aceste mișcări arată puțin reținut, fapt datorat castității musulmane din această parte a lumii. Nu credem că nu vei dori și tu să dansezi împreună cu acești tineri!

Dacă ți-a plăcut acest video, arată-l prietenilor tăi!A CUCERIT internetul. Cea mai DANSATA melodie… de littlethings1

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Jurnalista.net