Nu trece o zi ca această pisică să nu fure ceva de la vecini! Prima pisică din lume hoț în serie!

Eroul acestui filmuleț este ceva intermediar în Batman și haiduc. Și este vorba de o pisică! Însă această pisică nu este una obișnuită, ci e un soi de pisică ninja! În timpul zilei, Dusty pare a fi o pisică ca toate celelalte. Ea nu iese prin nimic în evidență, pentru că la fel iubește să doarmă, să mănâncă și să zgârie tapele din casă. Însă totul se schimbă atunci când vine noaptea…

Astfel, Dusty devine o pisică cleptoman! Dacă cineva nu știe ce este cleptomania, atunci ne grăbim să te lămurim că cleptomania este o înclinație patologică de a fura ceva, înclinație care este irezistibilă. Această categorie de oameni de obicei fură nu pentru că nu au bani, ci doar de dragul furatului. Ei bine, o dată cu Dusty omenirea a aflat că această boală este specifică nu doar pentru oameni, ci și pentru pisici!

Astfel, Dusty a furat lucruri de la vecini timp de 3 ani și în acest timp comoara lui numără 300 de lucruri! În cea mai reușită noapte el reușit să fure 11 lucruri deodată. Această pisică fură de obicei mănuși, ciorapi, pantofi și costume de baie! Neapărat vezi acest video pentru a afla întreaga istorie a acestei pisici cleptoman!

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: FrownsUpsideDown

Add Comment