Articole Populare

Nu renunța niciodată la ceea ce ți-ai propus. Situația se poate schimba într-o singură secundă! Iată dovada!

În viața animalelor sălbatice totul este simplu și concret divizat. Este vorba despre prădător și pradă. Așa a stat treaba întotdeauna și așa va fi mereu. Pe teritoriile acestor bestii totul este foarte simplu și complet transparent. În acest videoclip vom observa cum un leu de munte, cunoscut și sub numele feroce de PUMA, încearcă să atace un pui de urs. Poate părea ciudată această situație, deoarece calibrajul unui pui de urs, fie el cât de mic, este incomparabil cu al unei pume. Oricum ursul era mai mare și mult mai bine făcut decât puma, dar experiența de vânător a felinei era de ajuns cât să ucidă puiul de urs.

Acesta a simțit pericolul și a luat-o la fugă. După o urmărire scurtă ursul s-a trezit într-o situație disperată. Ce a făcut el în continuare? Chiar dacă vedea că șansele încep să i se diminueze substanțial, ursul nu a renunțat la luptă nicio clipă. Iată ce s-a întâmplat!

În clipa în care puma a atacat și a rănit puiul, în același moment puiul a început să țipe și felina a dispărut brusc. Este greu de crezut că puiul a speriat felina, care deja îl atacase. Totuși, ce a făcut-o pe aceasta să dispară?

Privește!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MADE IN CCCP