Niciodată nu vei ghici câte arme are la sine această femeie drăguță!

De cele mai multe ori anume anume femeile devin pradă a hoților de buzunar și a tot felul de nemernici. Acest fapt are o explicație simplă: femeile sunt mult mai slabe decât bărbații, de aceea într-o confruntare cu un bărbat ele au puține șanse să iasă învingătoare. Este un adevăr trist, dar care trebuie asumat în totalitate de toate fetele și doamnele pentru a putea preveni orice tip de atac asupra corpului și proprietății personale.

În prezent femeile își pun tot mai des problema securității personale și a bunurilor pe care le poartă la sine. Conștiente că nu vor putea face față independent unui atac, multe doamne aleg să poarte în gentuță spray-uri iuți sau electroșocuri.

Însă femeia din acest video a mers mai departe și a decis să demonstreze că o doamnă la fel de bine poate purta la sine arme letale, într-un fel care să nu o incomodeze deloc sau să-i dăuneze aspectului vestimentar. Privește câte arme pot fi purtate invizibil de o femeie!

Având la sine un asemenea arsenal poți merge și noaptea singură prin pădure…

Dacă ai găsit util acest video, nu ezita să-l distribui pe Facebook prietenilor tăi! Femeile trebuie să știe cum se pot apăra!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Airon Meic

Add Comment