Articole Populare

Nici medicii nu-și puteau crede ochilor, când i-au văzut pe acești nou-născuți. Totul s-a clarificat cu mult mai târziu.

Becki-Jo Allen (23 ani), logodnicul ei Liam Tierney și fiica lor Indiana locuiesc în Liverpool, Marea Britanie. Cuplul demult planificase să mai aibă copii și, când Becki a aflat că este însărcinată, toți erau nemaipomenit de fericiți. Însă soarta le pregătise o surpriză uriașă.

0

Încă de la început Becki a înțeles că această sarcină decurge mult mai greu decât precedenta — ea avea grețuri matinale și dureri de cap. Viitorii părinți au început să se îngrijoreze. Ducându-se la prima ecografie, ei deja își imaginau cele mai teribile variante.

27

Însă medicul le-a spus o veste, care pentru un moment i-a cutremurat. Becki era însărcinată cu tripleți: „Aceasta a fost cea mai șocantă noutate din viața mea. De-a lungul istoricului nostru familial nimeni nu a avut vreodată tripleți — nu ne așteptam la așa ceva.”

28

Din fericire, sarcina evolua fără complicații și toți cei trei băieței păreau absolut sănătoși. În săptămâna 31 de sarcină Becki a început brusc să aibă contracții. Viitoarea mămică nu știa ce rugăciuni să mai zică, când ambulanța o ducea la spital — copiii erau încă foarte mici.

29

Pe secția de obstetrică domnea agitația — medicii luptau pentru viața tripleților prematuri. Prin cezariana de urgență pe lume au apărut Roman, Rocco și Rohan. Toți băiețeii erau vii, însă greutatea fiecăruia era de doar 1.3 kilograme. Primele șase săptămâni de la naștere micuții le-au petrecut pe secția de terapie intensivă, până când au devenit destul de puternici, ca să poată pleca acasă.

Din primele zile toată lumea a observat că tripleții arată absolut identic. Acest lucru era foarte ciudat, deoarece medicii le spuseseră că, de principiu, tripleții sunt heterozigoți și se deosebesc destul de mult unul de atul. Însă în acest caz chiar și părinții, care de obicei își deosebesc foarte ușor tripleții, nu reușeau să facă acest lucru de fiecare dată. Medicii le-au propus să facă un test ADN.

30

Rezultatul i-a uimit pe toți: cei trei băieței erau gemeni monozigoți. Tripleții dezvoltați din aceeași celulă este un fenomen extrem de rar.

Însă în timp ce medicii cercetau cauza similarității tripleților și explicau entuziasmați cât a fost de unică sarcina lui Becki, părinții au început să-și deosebească poznașii. „Când dorm, băiețeii arată absolut identici. Însă ei au caractere complet diferite. Toți trei au alunițe între sprâncene, dar cea a lui Roman este puțin mai întunecată, iar Rohan mai are una pe picior”, — spune fericita mămică.

13

Liam și Becki visau să aibă o familie mare, însă ei nu așteptau că familia lor se va dubla deodată. Acum ei mult timp nu vor mai ști ce este liniștea.

31

Doar nu există prea multă fericire, nu-i așa?

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: NewsnerInstagram/beckijo92Facebook/tribunjogjafanspage